Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
I. I. Comanescu Gabi
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sare de baie terapeutica - Salina Praid
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este o sare spumantă, sulfoiodurată, cu efect miorelaxant, emolient și hidratant. Oferă o baie unică și minunată în compania suavă a plantelor, recomandată în serile în care vă pregătiți pentru un somn adânc și liniștit.

Se introduce sarea de baie în cadă, lăsând apa caldă (37 C) să curgă peste sare, pentru a activa proprietățile terapeutice ale plantelor. Durata băii va fi de 20-30 min. Se recomandă o cură de 10 băi cu un interval între ele de 1-2 zile, pentru efecte benefice asupra organismului. După baie nu se recomandă clătirea pentru a nu înlătura mantaua de sare depusă. Corpul va fi învelit într-un halat călduros cel puțin 3 ore după cura cu sare.

Indicații: stări depresive, anxioase, tulburări ale somnului, distonii neurovegetative, afecțiuni reumatice (spondiloze, artroze, gonartroze), cronice inflamatorii (spondilită achilozantă, sponidartropartii, artrite secundare), afecțiuni sechelare post traumatice.

Ingrediente: sare naturală de salină sulfoiodurată (salina Praid), extracte hidroalcoolice din plante (castan, coada calului), plante medicinale uscate (flori de mentă), uleiuri esențiale naturale (lavandă, salvie, cimbru), iodură de potasiu, bicarbonat de sodiu, acid citric, sodium laureth sulfate, colorant.

Gr: 300 g

Detalii pe BunatatidePoveste !

LIVRAREA GRATUITA (prin Posta Romana).
Din Gura in Gura